Agenție de servicii web & marketing

Despre mine

Sunt Cristian, îmi place să lucrez cu oamenii, iar oamenilor le place să lucreze cu mine. Știu să ascult ce ai de spus, pot să înțeleg ce îți dorești și tot timpul găsesc soluții pentru ce ai nevoie.

La ce să te aștepți Din partea mea

Simplu & Complex

Întotdeauna îmi doresc ca procesul să fie atât de simplu pentru tine, încât, indiferent de complexitatea rezultatelor, la final să-ți poți spune că ai fi putut și singur.

Modern

Sunt la curent cu cele mai noi tendințe, astfel încât să-ți pot crea o prezență modernă în mediul online care să rămână în memoria clienților tăi.

R

Tu contezi

Nu este despre mine, este despre tine. Sunt aici pentru a face lucruri frumoase pentru tine și pentru dezvoltarea afacerii tale.

Povestea mea

Aș putea spune că dezvoltarea mea reală, atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere personal, a început în momentul în care am decis să renunț la facultate, cu toate că eram în anul 3. Din fericire, pentru mine a fost ceea ce aveam nevoie, însă asta nu înseamnă că și încurajez astfel de decizii.

Acela a fost un moment decisiv în viața mea deoarece atunci am decis să îmi asum responsabilitatea totală pentru viitorul meu. În acea zi am decis să mă ocup personal de educația mea.

În anii ce-au urmat am început să studiez psihologia și să lucrez cu mine pentru că-mi doream foarte mult să înțeleg cum funcționează mintea umană. Ca să fiu onest, sufeream și nu știam de ce, iar psihologia speram să mă ajute. Voiam să înțeleg de ce aveam anumite blocaje, de ce îmi era frică să fac anumite lucruri, de ce căutam doar zona de confort și mereu evitam să mă expun, etc.

Ulterior am început să studiez de acasă programare. După o perioadă am obținut și un loc de muncă full-time. Având posibilitatea să aplic toate noțiunile pe care le învățasem, am reușit să învăț foarte multe lucruri într-un timp destul de scurt.

Fiind pasionat de marketing, am început să mă dezvolt și în această direcție. Pot spune că am fost foarte norocos pentru că am avut parte de oameni foarte experimentați care au fost dispuși să mă ajute. Astfel, am avut acces la materiale și la instructori cu experiență de peste 20 de ani în domeniu, de la care am învățat ce înseamnă cu adevărat marketingul sănătos. Bineînțeles, în procesul de învățare un mare avantaj mi-a fost adus de anii de studiu pe partea de psihologie.

Înainte de a mă dedica total proiectelor personale și de a-mi deschide propria mea agenție, am avut și o perioadă de aproximativ un an în care am lucrat ca manager. Aici am învățat să fiu organizat și să-i ajut și pe alți oameni în acest sens. Tot aici am învățat cel mai bine ce înseamnă să fii responsabil pentru munca ta și pentru rezultatele pe care le aduci oamenilor cu care lucrezi.

NU TREBUIE SĂ CREZI NIMIC!
MAI BINE VERIFICI! 

Eu nu cred nimic până când nu testez. Același lucru ți-l recomand și ție. Dacă simți că îți dorești să ne cunoaștem, aștept mesajul tău.