Cum îmi place să lucrez

01. Facem planul

Prima și cea mai importantă etapă este planificarea. Acesta este momentul în care savurăm împreună o cafea și stabilim ce rezultate îți dorești și cum vom acționa pentru a le obține.

Plan proiect
resurse

02. Stabilim resursele

Următoarea etapă este să punem pe foaie resursele necesare pentru a obține rezultatele dorite. În acest moment este posibil să am nevoie de ajutorul tău pentru a-mi oferi informații despre tine și clienții tăi.

03. Cu toată viteza înainte

Am făcut planul, am identificat care sunt resursele necesare pentru îndeplinirea acestuia, iar acum intrăm în plină acțiune. Tu continui să-ți savurezi cafeaua, iar eu mă ocup de tot.

construim
rezultat

04. Îți prezint rezultatele

A venit și momentul mult așteptat, cel în care îți pot prezenta ce rezultate am reușit să obțin pentru tine. În această etapă aștept de la tine un feedback care obligatoriu trebuie să fie 100% onest.

05. Ne bucurăm împreună

Fie că vom continua să colaborăm și pentru alte servicii cu care te pot ajuta, fie că am ajuns la final de călătorie, acesta este momentul în care savurăm rezultatele colaborării noastre. De ce nu, poate tot la o cafea?

Client fericit

NU TREBUIE SĂ CREZI NIMIC!
MAI BINE VERIFICI! 

Eu nu cred nimic până când nu testez. Același lucru ți-l recomand și ție. Dacă simți că îți dorești să ne cunoaștem, aștept mesajul tău.